Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

  Ημέρα μνήμης για το έπος που έγραψαν 20χρονα παλικάρια με το αίμα τους πάνω στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου.
  Ημέρα συλλογισμού για το σήμερα και ποιο  θα είναι το αύριο,αλλά και εναπόθεσης ενός λουλουδιού σε οποιονδήποτε τύμβος ως ελάχιστο φόρο τιμής  σε αυτούς τους αφανείς ήρωες που κράτησαν την σημαία ψηλά!

                        

Αφανείς γιατί χάθηκαν σχεδόν αμούστακα παλικάρια χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα, χωρίς να θέλουν διορισμούς, προσφέροντας ακόμη και αυτή την ζωή τους  για την πατρίδα τους.


Παραθέτω μία συνέντευξη από την εκπομπή  "Μηχανή  του Χρόνου" που δημοσιεύει το Bloko.gr, την οποία θα πρέπει να την βλέπουμε κάθε χρόνο για να κατανοήσουμε το '' ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΨΥΧΗΣ ''.

http://www.bloko.gr/ellada/opoios-gyrizei-thn-plath-ston-exthro-tha-toyfekizetai-h-entolh-toy-tagmatarxh-dhmhtrioy-kasla-poy-polemhse-hrwika-sthn-kleisoyra-alla-meta-ton-polemo-ypobibasthke-se-stratiwth.html


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!







1 σχόλιο:

  1. Τιμή και Δόξα στους ήρωες που πολέμησαν τους εχθρούς της πατρίδας μας στον πόλεμο του '40.Στον σημερινό όμως οικονομικό πόλεμο δεν βλέπω ήρωες παρά κάτι Δοσίλογους σαν και αυτούς το '40.Τότε όμως οι ίδιοι οι Γερμαναράδες τους καθάριζαν ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή