Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

Πριν μερικές μέρες επισκεύτηκα το εργαστήριό μου στο Μεσολόγγι, προκειμένου να κάνω τον τρύγο στα  έλατα. Εκεί με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Από τις συνεχόμενες διακοπές της Δ.Ε.Η. (απεργία βλέπετε), έπεσε η ασφάλεια από το τμήμα με το ψυγείο και τον καταψύκτη, με αποτέλεσμα να βγούνε (off) και τα δύο.
Εντός του ψυγείου (κατάψυξη) υπήρχαν κρέατα και σάπισαν, ενώ στον καταψύκτη υπήρχαν πέντε (5) τενεκέδες με γύρη (όλη η φετινή σοδειά) η οποία και αυτή πετάχτηκε. Να φανταστείτε μέρος αυτής την έριξα στα κοτόπουλα και ούτε την άγγιξαν. Είναι που είναι η χρονιά για τα πανηγύρια χάνουμε και τα έτοιμα.
Από την ΔΕΗ σφυρίζουν αδιάφορα, εξάλλου αυτοί τι φταίνε, απεργία έκαναν για να ζητήσουν τα αιτήματά τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους ή έστω να προασπίσουν το υπάρχον.Φυσικά και έχουν δικαίωμα απεργίας και φυσικά έχουν δικαίωμα μα προασπίσουν τα συμφέροντά τους, αλλά, ΕΛΕΟΣ  γιατί όταν απεργεί η ΔΕΗ να κλαίει όλη η Ελλάδα;
Ο Κοραής έλεγε "τα δικαιώματα ενός ατόμου σταματάνε εκεί που αρχίζουν  τα δικαιώματα του άλλου." 
   Θαυμάστε άλλον ένα εργατοπατέρα, άλλον ένα σωτήρα της Χώρας, γιατί στις επόμενες εκλογές θα μας ζητήσει την ψήφο μας (ως είθισται) ως υποψήφιος βουλευτής.


Εσείς κ. Φωτόπουλε θα μας πείτε που σταματάνε τα δικαιώματά σας και που αρχίζουν των άλλων;  
Τον δικό μου ιδρώτα ποιος θα τον πληρώσει;
Τι να απαντήσω στα παιδιά μου όταν με ρωτάνε γιατί δεν έπαιζαν με τα υπόλοιπα και διάλεγαν την γύρη σπυρί- σπυρί;
Το δικό μου εισόδημα τώρα ποιος θα το αποκαταστήσει κύριοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ;
Κλείνοντας την ανάρτηση έγραψα την λέξη ΝΤΡΟΠΗ,αλλά την  έσβησα διότι στους εργατοπατέρες και τους πολιτικούς η λέξη αυτή είναι άγνωστη, πόσο μάλλον το συναίσθημα.

6 σχόλια:

  1. Ωραια τα λες,και αυτος και καθε τεμπελης ,κοπριτης,κοματοσκυλος,που οι αποδοχες του ειναι χιλιαααδες ευρω ζουνε σ'ενα μπουρδελοκρατος που τον καθε αγανακτησμενο πολιτη τον προστατευει ο καθε ........υπουργος προστασιας του ....πολιτη με τα ΜΑΤ,οταν ξυπνησουν τα ΜΑΤ οπως ο καθε ταλαιπορος πολιτης,θα γίνουμε κρατος.Μολις κρεμασουν τους ελεηνους της δημοκρατιας πολιτικους,κοματοσκυλους κοπριτες,τεμπελιδες,αχρηστους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΡΓΟΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,,, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ,,,,, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ,,
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι τώρα μπροστά στην Κάλπη έκανα το... Σωστό.Τώρα θέλω να κάνω Λάθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα υποτακτικά σκυλάκια και όλοι οι δήθεν μας κυβερνούν.Δυστυχώς δεν έχω τι άλλο να πω με αυτούς που έχουμε μπλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς!!!
    Κανένας μας δεν σέβεται τον κόπο του άλλου [ αντί να παίζουν καθάριζαν τη γύρη σπυρί σπυρί ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή