Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Χτές είχα την χαρά να μεταβώ στον ΟΛΠ και να δω από κοντά την έκθεσή μας. Από την έκθεση βροντερό απών έδωσαν οι Νομαρχίες σε αντίθεση με αυτές της Κρήτης. Οι κατασκευαστικές εταιρίες και οι έμποροι ήταν όλοι παρόν,  έχοντας μάλιστα δελεαστικές προτάσεις και συμφέρουσες προσφορές έκθεσης  για τους παραγωγούς, προσαρμοσμένες βέβαια στην άνοδο του πετρελαίου και των μετάλων φυσικά. Οι τιμές μελιού ούτε συζήτηση, (3,00-3,50) ίδιες εδώ και χρόνιααααααα.

  Ένα φωτεινό παράδειγμα ιδιώτη και παραγωγού, είναι αυτό του κ. Στεφανή Εύαγγελου και της οικογένειάς του, ο οποίος κατασκεύασε ο ίδιος ένα καταπληκτικό περίπτερο για να προβάλει τα  προιόντα του (μέλι - μελισσοτροφή ''Αγρια Μέλισσα''). Μόνο μια λέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον συνάδελφο. Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο στην επόμενη έκθεση.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ μαζί σου πατρίδα!Πράγματι καταπληκτικό περίπτερο.Οι άνθρωποι που έχουν μεράκι και αγάπη για τη μέλισσα το δείχνουν με κάθε τρόπο όπως η οικογένεια Στεφανή.Είχα τη χαρά να του δώσω τα συγχαρητήρια προσωπικά στο φεστιβάλ.
    Μπράβο και σε σένα για το εξαιρετικό ιστολόγιό σου.Το ανακάλυψα μόλις τώρα και θα το παρακολουθώ με χαρά.Να είσαι καλά(Δημ.Ζαπαντιώτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή